Festival kleding dames

Heel lang was er amper leuke festival kleding voor dames te vinden. Precies om die reden zijn wij Early Peaker begonnen. Speciaal voor de pre party, de festivals en de onvermijdelijke afterparty’s hebben wij heel leuke festival kleding voor dames ontwikkeld. Het is kleding met een knipoog en gemaakt met nadrukkelijk oog voor de directe omgeving. Het is bij ons een kwestie van vroeg pieken en langer genieten!

Met een vette knipoog naar de festival scène

Behalve dat je bij ons de leukste festival kleding voor dames vindt, scoor je bij ons ook een unieke festival outfit voor heren. Onze kleding is ontstaan vanwege het grote gemis aan geschikte kleding voor festivals en de pre- en afterparty’s. Met onze kleding maken we een vette knipoog naar de festival scene. We bieden kleding in verschillende stijlen en proberen met onze kleding net dat beetje extra’s te bieden. En zonder onbescheiden te willen doen, dat lukt ons heel aardig. 

Festival shirt EarlyPeakers.

Onze festival kleding voor dames is gemaakt van 100 procent biokatoen

Kies je voor onze festival kleding voor dames, dan weet je altijd zeker dat je een product koopt dat volledig gemaakt is van biokatoen. Dit katoen is zelfs GOTS gecertificeerd en dat staat voor het beste bio katoen uit India. In tegenstelling tot gewoon katoen wordt bio katoen geteeld zonder dat er gebruikgemaakt wordt van chemische stoffen, insecticiden, meststoffen en pesticiden. Daardoor verdwijnen er geen toxische stoffen in de bodem, rivieren en meren. Op die manier kunnen de boeren en families eren veilig leven leiden in India. 

Festival shirt EarlyPeakers.

Bij ons is het nog steeds een kwestie van vroeger pieken en langer genieten

Bij het ontwerpen van onze kleding hebben we een duidelijke missie. Wat we willen is de scherpe randjes halen uit de samenleving. Vanuit die gedachte is ons merk Early Peaker gestart en achter deze doelstelling staan we nog steeds. Het is en blijft bij ons echt een kwestie van vroeger pieken en langer genieten. Dat doe je dus zeker ook als je kiest voor onze leuke festival kleding voor dames. Het is goed te weten dat de certificaten waarover we beschikken zeggen dat wij met alle respect voor de planeet te werk gaan. En dat in het volledige productieproces. Alleen dat al kan een reden zijn om ook voor onze kleding te kiezen. Het uitgebreide en leuke aanbod doet de rest! Mogen wij jou ook als nieuwe klant verwelkomen?