Early Peakers

Zomer 2020, thuis op de bank, 

Geen feestjes, geen grote bijeenkomsten, geen festivalseizoen in zicht. Met zes vrienden kwamen wij bij elkaar om toch iets van deze tijd te maken. We weten allemaal dat de gekste avonden, de beste ideeën voortbrengen. Daar was, na een hoop bier en sterke verhalen, die ene uitspraak die alles in gang heeft gezet: ’weet je wat wij moeten doen, een kledingmerk starten’. 

Die avond is Early Peakers geboren. Een kledingmerk wat ontstaan is, vanwege het gemis aan de pre-party, de festivals en uiteraard de After. Wij gebruiken die knipoog naar de festivalscene in combinatie met verschillende stijlen om onze shirts net dat ene extraatje te geven. Uiteindelijk zijn we met zijn drieën deze uitdaging aangegaan, want als je twijfelt, dan moet je doorpakken! 

Onze missie is om de scherpe randjes van de samenleving af te breken. Ben niet die lastige gast op het feestje, maar ben ook zeker niet dat figuur wat overal op gaat lopen zeiken. Ben je op je teentjes getrapt? Prima, even slikken en weer doorgaan. 

Wij geloven dat je op tijd moet beginnen, om zo veel mogelijk uit het leven te halen. Leef in het moment, maar de herinneringen zijn het mooist om op terug te kijken. Ben jij een Early Peaker?! Dan ben jij iemand met wie wij graag op een feestje zouden staan. 

Wij zijn EarlyPeakers – Vroeg pieken, langer nagenieten! 

EARLY PEAKERS