Techno shirts

Waar koop je nou nog leuke techno shirts? Die vraag hebben wij ons lang gesteld. En omdat deze techno shirts nergens te krijgen waren, hebben we ze zelf maar ontwikkeld onder de naam Early Peakers. We bieden behalve techno shirts ook een leuk festival shirt voor heren en kunnen ook vrouwen op hun wenken bedienen.

We bieden kleding met een knipoog voor zowel de man als de vrouw

Het gebrek aan geschikte kleding voor zowel de festivals als de party’s voor en na de festivals heeft ons doen te besluiten zelf kleding te gaan ontwikkelen. Onze kleding is gemaakt met een knipoog in de richting van de festivalwereld en alles wat daarmee te maken heeft. We hebben verschillende stijlen voor je in de aanbieding en kunnen we je met onze kleding steeds dat kleine beetje extra’s bieden.

Connect

Bij de productie van onze techno shirts werken we met het volste respect voor de planeet

Bij de productie van de leukste techno shirts hechten we aan een gezond milieu en houden we steeds rekening met de planeet. Om die reden hebben we besloten om al onze producten voor de volle 100 procent van biokatoen te maken. In dat kader zijn we er trots op dat we GOTS gecertificeerd zijn. Dat betekent dat bij de productie van onze kleding niet met chemische stoffen gewerkt wordt en dat van het gebruik van pesticiden, insecticiden en meststoffen nooit sprake is. Dat maakt dat de mensen in India niet te maken krijgen met verontreinigde grond en water en gewoon een veilig leven kunnen leiden. En dat is ons erg veel waard. Overigens zie je het feit dat we op deze manier werken absoluut niet terug in de vriendelijke prijzen die we voeren. 

Trip

Word jij ook een Early Peaker?

Het certificaat zegt al eveneens dat we ons werk met alle respect voor de aarde doen en dat we hechten aan een gezond milieu. Het kan een extra reden zijn om juist voor onze kleding te kiezen. Ondertussen is aan onze missie nooit iets veranderd. Met behulp van onze unieke kleding willen we proberen de scherpe randjes uit de samenleving te halen. Bij ons is en blijft het altijd een kwestie van vroeg pieken en veel langer nagenieten. Word jij ook een Early Peaker? Geniet jij straks ook van kleding die uniek is, die volledig gemaakt is van biokatoen en waarmee je echt het verschil maakt? Wij begroeten je in elk geval graag als nieuwe klant. Wees welkom!