Verzending en retour

Ruilen?

Van ruilen komt huilen, desalniettemin staan wij er open voor. Let wel op, dit is alleen mogelijk wanneer je de verkeerde maat of kleur hebt besteld. Je kan dan het ongewenste item retourneren. Dit geldt alleen voor kleding die niet gedragen is en waar het kaartje nog aan bevestigd is.

Retourvoorwaarden Early Peakers

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar de kans bestaat natuurlijk dat u niet tevreden bent met ons product. Mocht dat zo zijn, dan kunt u de bestelde items retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Dit is de termijn die wij u geven om het artikel te bekijken, te beoordelen en te passen.

De kleding dient onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat, omdat u het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. De kosten voor een standaard brievenbuspakket bij PostNL vanuit Nederland zijn vanaf €4,85 inclusief track & trace.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Early Peakers niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs! Let op: bewaar deze totdat de terugbetaling van jouw retour items correct verwerkt is. Dit is namelijk uw bewijs van retournering.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

U kunt uw bestelling per (brievenbus)pakket aan ons ons retourneren. Voor een snelle en correct afhandeling, is het belangrijk dat u gebruik maakt van het Retourformulier wat u op de website kan vinden. Deze mag u compleet invullen, uitprinten en toevoegen aan uw retour pakket. Dan is het pakket klaar voor verzending! Let op retourkosten zijn voor eigen rekening!

Terugbetaling

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, ontvangt u per mail een retourbevestiging en een creditnota. Op het moment dat u deze mail krijgt, ontvangt u binnen maximaal 7 werkdagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee u uw bestelling betaalde. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij er een fout is gemaakt door Early Peakers.

Wat moet ik doen als mijn terugbetaling niet is verwerkt?

Dat is uiteraard heel erg vervelend! Als u na uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van de retourbevestiging nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via Instagram of info@earlypeakers.com. Dan storten we z.s.m. het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling betaalde.

Kunnen sale items worden geretourneerd?

Items die u in de sale hebt aangeschaft kunnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Bij het retourneren is het van belang dat de item(s) ongedragen zijn en dat de labels nog bevestigd zijn. Op de website kan je een retourformulier invullen.